Sokol Čížová – FC MAS Táborsko B 1:2 (1:0)
Branky: 13. Kučera – 50. Civić, 78. Král. Rozhodčí: Pečenka – Rejžek, Kouba. Diváků: 100.
Čížová: Stehno – Zach, Bednařík, Švec, Held – Rambous (77. Kujal), Prášil – Kučera, Dvořák, Polodna – Rosůlek (35. Jindřich). Trenér Alexandr Fečo.
Táborsko B: Blažek – Sazma, Chotovinský, J. Vavřina, Chirinciuc – Javorek, Pavličko, Král – M. Rabiňák (46. Horváth), Stránský (46. Mariotti), Civić (88. Cihlář). Trenér Zbyněk Jaroš.

Alexandr Fečo, trenér Čížové: „Do utkání jsme vstoupili velmi dobře. Drželi jsme se našeho plánu hrát na malém hřišti, důrazně a snažit se prosadit ze standardních situací. Jednu z nich zahrál výborně Held a Kučera se prosadil hlavou. Za celý poločas jsme kvalitního soupeře nepustili k ničemu kromě standardních situací.
Jenže hned na začátku druhé půle jsme zase spáchali šílenou chybu ve středu obrany a soupeř vyrovnal. Pak se hrál velmi dobrý divizní zápas v slušném tempu. Obě mužstva chtěla vstřelit branku. Po pěkné kombinaci střílel Polodna pouze do břevna. Nakonec se to povedlo soupeři, když nepříliš povedenou střelu tečoval Bednařík do protipohybu brankáře Stehna.
Hodně nám ublížilo zranění Jakuba Rosůlka, který hrál do té doby výborně. Jindřich ho bohužel nenahradil. Sehráli jsme dobré utkání, ale zase máme prázdné ruce. Už to trvá dlouho a pro všechny je to frustrující. Bohužel.“

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz, 9.4.2014

Napsat komentář