FK Tachov – Sokol Čížová 1:0 (0:0)
Branka:
55. Sadílek. Rozhodčí: Trska – Severýn, Flimmel. ŽK: 2:2 (Mariotti, Bednařík – Viterna, Šácha). Diváků: 180.

Čížová: Durov – Mariotti, Bednařík, Brož, Held – Hora, Rozhoň, Kunc, Mácha, Benetka – Jindřich. Hrající trenér Marcel Mácha.

Jakub Duchoň, místopředseda Čížové:: „Měli jsme od začátku smůlu. Chybělo nám několik klíčových hráčů, třeba Šťastný. Takže jsme sestavu zase lepili, jak to šlo. Nakonec jsem seděl na lavičce jenom já, takže těžko střídat. Navíc jsme se zdrželi při čekání na další hráče, takže jsme přijeli tak akorát, ale museli jsme si zkrátit rozcvičení.
I to samozřejmě domácím pomohlo a vytvořili si tlak. Víme, že je to jejich styl, takže nás to až tak moc nepřekvapilo a kluci byli na to připravení. Nakonec v jejich postavení a snaze postoupit výš se nic jiného nedalo ani předpokládat. Jak říkám, naši kluci to zvládli, navíc za nimi stál v brance. Kiril Durov.
Pak jsme si řekli, že když jsme udrželi bezbrankový stav do konce poločasu, proč nepřekvapit a pokusit se o všechny body. Jenže pár minut po pauze jsm e inkasovali, takže jsme museli dohánět. Změnili jsme trochu rozestavení, víc útočili, ale už to nevyšlo. Myslím, že naši kluci zanechali na hřišti lídra soutěže více než slušný dojem i přes všechny ty peripetie, kterými procházíme. Všichni zaslouží za svůj výkon pochvalu, podali výborný výkon.“

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz

Napsat komentář