Sokol Čížová – Polaban Nymburk 1:2 (0:2)

Branky: 86. Kočí – 3. Kučaba, 38. Artemuk. Rozhodčí: Vojtěch – Svoboda, Slavíček. Delegát: Skála. ŽK: 1:1 (79. Bálek – 88. Stehno). ČK: 0:1 (50. Houžvička). Diváků: 149.

Čížová: Kratochvíl – Held (77. Mudra), Pedro (59. Havel), Novák, Vacovský – Nečas, Dvořák, Janda (35. Zahrádka), Kočí, Vávra (46. Vávra) – Jirouš (C). Náhradníci: Přibyl (B), Bálek, Mudra, Rozhoň, Zahrádka, Havel, Polodna. Asistent trenéra Petr Janda.

Michal Kunc (redaktor fotbalunas.cz): „Zajímalo mě, jak budě zápas vypadat a nebylo to to, co jsem si představoval. Čížovou jsem v posledním měsíci vidět třikrát, Nymburk jednou a z obou týmů mi přišlo, že jsou schopné odehrát dobrý zápas. Ale vzájemné střetnutí bylo opravdu bídné. Sice se nehrálo o nic, což samo o sobě není moc motivující, ale především první poločas vypadal, že si hráči přišli vyklusat. To se sice postupně zlepšilo, ale celkově to rozhodně nebyl zápas na úrovni třetí ligy, možná ani krajského přeboru. Jen to potvrzuje to, že by ČFL měla mít méně účastníků a divizi taktéž. Vůbec se nedivím, že mezi druhou a třetí ligou je takový rozdíl a že je třetí liga tak vyrovnaná, protože tolik hráčů na tuto soutěž, aby mohli konkurovat pěti nejlepším, prostě není.“

Zdroj: fotbalunas.cz

Napsat komentář